Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől tölt jóval lassabban a...

Mitől tölt jóval lassabban a telefon?

Figyelt kérdés

Samsung galaxy note 8 telefon eddig 1óra alatt feltöltött maxra amit töltőre helyezésnél írt is

De egyik napról a másikra ebből 6óra lett

Mitől tölthet jóval lassabban?

Eredeti töltőjét használom

Tudom régi gyenge telefon már, de ez van

2020. jún. 20. 23:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkumulátor elöregedett?
2020. jún. 20. 23:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Akksi lesz az. Új telefon vagy új Akksi. Részvétem, remélem jó szolgálatot tett számodra.
2020. jún. 20. 23:50
 3/9 A kérdező kommentje:

Az akku oregedése nem hosszabb folyamat?

Ugy tudom igy szinte egyik orarol a masikra nem valtozhat ennyit xd

2020. jún. 21. 00:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Valami történt a telefonod elektronikájával. Vagy megelegszel a jelenlegi helyzettel, és marad így vagy rosszabbodik, vagy veszel egy újat, esetleg ha találsz értelmes embert javítani akkor ennyi az annyi.
2020. jún. 21. 00:28
 5/9 anonim ***** válasza:

"Az akku oregedése nem hosszabb folyamat?

Ugy tudom igy szinte egyik orarol a masikra nem valtozhat ennyit"

Ez így van! Viszont azt nem tudhatod, hogy a gyártó milyen paramétert vizsgál binárisan (érték alatt vagy érték fölött), és eszerint alakítja a töltési protokollt.

Pl laptop akkuk tipikusan egyik napról a másikra szoktak "tönkremenni" Valójában egy ciklusszámláló eléri az értéket, és lebutítja az akkut.

2020. jún. 21. 00:36
 6/9 anonim ***** válasza:
A gyártó megéri a pénzét, ma délután küldött egy jókora nagy szoftver frissitést. Az én telefonom többször is jelezte, hogy valamiért lassú az akku feltöltése. És a Samsungom csak 1 éves.
2020. jún. 21. 01:17
 7/9 Argloss ***** válasza:
100%
A töltő, illetve a töltőkábel hibája is okozhat lassabb töltést. Első nekifutásra azt lenne érdemes ellenőrizni, hogy más töltővel is lassan tölt-e a telefon.
2020. jún. 21. 01:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg másik konnektorba dugni. Nekem is az volt a probléma, hogy gyorstöltéses a telefonom eleve, de néha (eddig 2szer) sima töltést írt ki, bármit csináltam a telfonnal vagy a kábellel, és gyorsabban merült, mint töltött.

Azt csináltam, hogy kerestem a házban egy másik konnektort és ahoz csatlakoztattam, egyből megjavult. Próbáld ki, szerintem az a baja.

2020. jún. 21. 03:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Fujd ki tisztitsd meg a teelfon toltocsatijat
2020. jún. 21. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!