Mikor jelenik meg a JBL-nek a Quantum One gamer fejhallgatója?
Figyelt kérdés
Nemrég ment tönkre a Cloud 2-öm és ezt néztem ki következőnek, de eredetileg áprilisban keleltt volna megjelennie, viszont még ma se érhető el Magyarországon illetve ahogy nézem seholse Európában.
So kcikket végigolvastam, angolokat is és sehol se írnak róla, hogy mennyit csúszik.
2020. jún. 20. 19:03
1/1 Joell 

válasza:

A quantum 100 ast meg ne vedd!!! de a 200 assal is jobb vigyázni..nekem 2 het alatt megtört a kábele es ovtam mivel 15000 ft volt..nem 2 napra vettem....A garanciaval nagyon nem ugy bantak mint amikor ilyenkor szugseges..Igazi kinai szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!