Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mind2 Végét be kell dugni...

Mind2 Végét be kell dugni valahová vagy csak az egyiket kell??? Akasa 2x 15-Pin SATA - 1x 6-Pin PCIe Táp átalakító kábel Ui: Bocsi nem értek az ilyenekhez.

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy vettem egy Tápegységet aminek nincs Videókártya csatlakoztatója így nem tudom bekötni a videókártyát. DE tudomásomra jutott hogy lehet kapni Sata átalakítót. Rendeltem is egyet: [link] (Akasa 2x 15-Pin SATA - 1x 6-Pin PCIe Táp átalakító kábel) csak nem tudom hogy mind a kettőt be kell-e dugni vagy csak az egyiket kell.

2020. jún. 20. 02:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Amúgy az ilyenek pár száz forintba kerülnek, 2500ért ez elég durván túlárazott.

2020. jún. 20. 10:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az egyiket elég volt, de próbálkozz először eggyel, ha úgy nem megy akkor dugd be a másikat.

Szerintem amúgy csak egyet elég.

2020. jún. 20. 12:50
 3/5 CspCsj ***** válasza:
100%

Ismerős ilyet vett pár hónapja RX570-hez - nincs vele baja:

[link]

2020. jún. 20. 13:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó igen, szerintem is ez jobb az övéhez mint amit Ő írt.
2020. jún. 20. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Mind a 2-t dugd be ha nem szeretnéd hogy tönkretegye a tápot. Igen elég lenne az eggyiket, DE nem véletlen hogy a vga(6-8 pin) kábele vastagabb.
2020. jún. 20. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!