Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Sd kártya vírus? Van megoldás?

Sd kártya vírus? Van megoldás?

Figyelt kérdés

Sd kártyámon megvannak ugyan, de titkosítva lettek a képeim. Nem tudom megnyitni mert .nlah fájlnak írja. Plusz volt az hogy fizess ennyit hogy vissza adjuk a képeid..

Van erre megoldás? Nagyon sok képem volt rajta és sajnos én hülye nem állítottam be automatikus szinkronizálást.. Légyszi segítsetek :(

2020. jún. 18. 18:57
 1/4 CspCsj ***** válasza:

Ha valamelyik titkosított fájlodból van valahol elmentve egy kódolatlan is, akkor a jó-rossz fájlból vissza lehet fejteni a titkosító kódot, ami alapján vissza lehet állítani mindegyik fájlt.

Egyébként szerintem esélytelen.

A cikk, ahol olvastam: [link]

Kód visszafejtő: [link]

2020. jún. 18. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Hol szedtel be ilyen virust
2020. jún. 18. 22:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Zsarolóvírus. Legközelebb használj jobb víruskeresőt és frissített oprendszert. És légy óvatosabb. Ezt tekintsd tanulópénznek.
2020. jún. 19. 01:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát elég szerencsétlen módon.. Vissza akartam állítani képeket amiket letöröltem. Aztán mivel sokat lett babralva újra telepitve a laptopom nem is tettek rá semmilyen virusirtot.. Én meg hát ugye ezt csak akkor vettem észre mikor már késő van. De igazad van ez tanulopenz sajnos.
2020. jún. 19. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!