Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megoldható lenne így?

Megoldható lenne így?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Megvan nekem az eredeti Sims 2 CD-n és a játék számítógépre fel is van telepítve. Most új laptopot kaptam, amin nincsen CD meghajtó/lejátszó, tehát arról nem tudom feltelepíteni. Az lenne a kérdésem, hogyha számítógépről átmásolnám a fájlokat a laptopomra tudna e futni a játék? Vagy le kellene tölteni valahonnan? Mert azzal is próbálkoztam, de nem igazán találtam olyan oldalt.

Lenovo ideapad 330 laptopom van, ha ez számít. A válaszokat előre is köszönöm!

2020. jún. 18. 11:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Letöltöd az imgburn nevű programot innen:

[link]

Magyar nyelvet innen, ha kell:

[link]

Majd berakod a Sims 2 CD-t és megnyitod a feltelepített imgburn programot. Majd Create image from disc (Képfájl készítése lemezről). Ez csinálni fog egy .ISO fájlt, ezt felmásolod egy pendrive-ra.

Ha megvan a laptop akkor letöltöd a Daemon Tools vagy Virtual Clone Drive programot. Berakod a pendrive-ot rajta a Sims 2 ISO-val és csatolod (mountolod) a Daemon Tools vagy VCD-vel.

Ha Windows 10 lesz a laptopon akkor nem kell Daemon Tools/VCD, mert az már képes képfájlokat csatolni.

2020. jún. 18. 11:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2020. jún. 18. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!