Ha a bluetooth be dugom a gépembe és rá csatlakozom a fülesem az mért van ha el inditok zenét és néha néha akadozik? gyenge lenne a wifi jel?
Figyelt kérdés
Ha a bluetooth be dugom a gépembe és rá csatlakozom a fülesem az mért van ha el inditok zenét és néha néha akadozik? gyenge lenne a wifi jel?2020. jún. 16. 02:18
1/3 pappgr válasza:
Arar figyelj, hogy minél kevesebb dolog legyen 'bluetooth' (feltételezem egy usb dongle?) és a füles között. Tehát ideális esetben csak néhány méter levegő, nem a gép hátuljában, nem az asztal alatt. Viszont verziószmtól függően működni kellene egy szobával arrébb is.
2/3 A kérdező kommentje:
Oké ez tényleg igaz mert kiprobáltam igy és nem szagattot be a youtube se és a zene se :) és mikor töltöm akkor mért nem tud rákapcsolódni? azt mondja meg nekem valaki.
2020. jún. 19. 21:28
3/3 pappgr válasza:
Azt nem tudom megmondani miért, de lehet hogy úgy van tervezve, hogy az usb kábel ami tölti az adatot is visz, tehát a gépbe dugod tülteni és használod mint vezetékes fülest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!