Mit csinaljak ha nem bootol?
Figyelt kérdés
Most vettem egy Asus Vivobook x512-t amin freedos van. Csinaltam egy bootolhato usbt rajta a win 10el es amikor bemegyek a boot menube nem talalok semmilyen bootolhato ezkozt sem. Az usb sincs ott. Olyan van hogy "fast boot" es "Delete boot option" semmi mast nem talalok. Valaki segitsen :)2020. jún. 15. 11:51
1/19 anonim válasza:
Tedd egy masik usb portba, es nezd meg a biost, hogy uefi/legacy modba van-e allitva, es annak megfelelo-e az usb telepito megirva?
3/19 anonim válasza:
Nekem is hasonlo volt, az volt a problema, hogy egy noname usb-t hasznaltam. Kicsereltem markasra, es ment js
4/19 A kérdező kommentje:
Nincs ilyen opciom hogy uefi/legacy a secure boot meg kivan kapcsolva :/ lehet a biost kene frissiteni? Cdinalok kepeket a biosrol es felrskom ide hatha ugy tudtok valamit. Egyebkent rufussal csinaltam az usbt
2020. jún. 15. 12:10
5/19 anonim válasza:
Ne frissits. Most vettem en is vivobook-ot, tuti vanilyen opcio. Viszont a FreeDos valoszinu legacy-ban lett telepitve, igy a Bios is arra van allitva. Ha legacy (mbr/bios) modban irod meg a telepitot, bootolni fog.
6/19 anonim válasza:
7/19 A kérdező kommentje:
2020. jún. 15. 12:18
8/19 anonim válasza:
A negyedik képen a secure boot-ban mi van?
9/19 A kérdező kommentje:
Van benne platform mode,secure boot.
Es a secure boot control ami disabled. Illetve a platform mode meg a secure boot szurke.
2020. jún. 15. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!