Nem tudom az Apple id-m,hogy jöhetnèk rá?
Figyelt kérdés
Szóval nem az enyém volt elsőre úgymond “örököltem” apukámtól.
Ő se emlèkszik rá...
Ezzel az a bajom hogy nem tudok letolteni olyan appokat amik már le voltak töltve (magyarán le volt töltve/letöröltem/újra le akarom tölteni)nem tudok biztonsági cuccot csinálni rajta(nem értek hozzá :’))stb.
2020. jún. 14. 10:34
1/2 anonim válasza:
Bemész a beállításokba és a legfölső gombra (ahol a nevedet írja, meg azt hogy Apple ID) rákkantintasz és ott van. Ha nincs ott semmi akkor kell csinálni egy új Apple ID-t és bejelentkezni.
2/2 anonim válasza:
Ha ilyen "Hogyan jöhetnék rá?" módszerrel meg lehetne fejteni az Apple ID-t, akkor kutyafszát nem érne a dolog. Pont ez a lényege, hogy ne lehessen rájönni. Megoldás: apukád gondolkozik, erősen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!