Mi lehet a rossz a vga vagy a monitor? Esetleg más?
Figyelt kérdés
Szóval egyik nap jó volt minden másik nap meg bekapcsolom a gépet és akkor is jó. Aztán elmentünk volna a haverjaimmal cod4-ezni és a monitor elkezdett vibrálni. Ilyen csík féleségek szaladnak az egészt monitoron. Am minden játéknál ez van de most már az asztalnál is. (Én sztem a monitor a rossz mert már régebbi fajta de ez csak egy tipp :) Aki tudja mi a gond vagy csak egy tippe van várom:)2010. júl. 31. 16:34
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen monitorod van, de egy egyszerű módon általában ki lehet deríteni, hogy mi a baja. Ha van valami menüje a monitornak, amit a képernyőn jelenít meg (pl. kép pozicionálása, fényerő, kontraszt, valami) és az is vibrál, akkor elképzelhető, hogy a monitor hibája. Ha viszont az tökéletesen jelenik meg, akkor érdemes egy másik monitorral kipróbálni a gépet, mert lehet, hogy a videokártya szállt el. Ha a másik monitoron is vibrál, akkor egyértelműen kártyahiba.
2/3 anonim válasza:
Ha már úgyis a haverjaidnál voltál, kipróbálhattad volna valaki más monitorával, hogy jó-e.
3/3 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nincs menüje, van rajta fényerő, kihúzás vízszintesen és függőlegesen meg tolás vízszintesen és függőlegesen ja és reset ennyi. Nem voltam haveroknál, ilyet nem írtam. Neten játszottunk :) Azon én is gondolkodtam hogy meg kéne nézni egy másik monitoron csak nem tudom hova vigyem.
2010. aug. 1. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!