Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért lassú a Facebook a gépemen?

Miért lassú a Facebook a gépemen?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam, hogy azt írjam-e, hogy nem működik, vagy hogy lassú, mert nemigen van átmenet. 1-2 hete vettem észre, hogy csak a telefonomat pörgetem újra meg újra unásig a híreim olvasása helyett, amíg a gép mérlegel. Az említett weboldalt is szándékosan emeltem ki, mert más oldalakon ezt a lassúságot nem tapasztalom (és ez furcsa). Csak azt, hogy ha lemegyek kb. a 3. posztig, a beállás már teljes. Pedig ez lenne a legfontosabb teendőm a gépen. Mi lehet a gond? Gondoltam megoldódik magától, de már érzem hogy nem fog. Mit tanácsoltok, hívjak egy szerelőt, tegyünk rá új rendszert (8-as jöhet képbe a 7-en kívül)?

'18-ban összerakott Win7-es gép (mindig jó volt), Google Chrome böngésző.

Köszönöm ha lesz valaki okos.

2020. jún. 8. 23:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem torkig van a gépem (hét éves Lenovo), Windows 10 van rajta és egyáltalán nem lassú. Majd veszek külső vinyót és lementem. Lehet, azért ilyen, mert AMD-s? Vagy a nagy digitális oktatás ennyire leterheli.
2020. jún. 9. 00:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, Inteles.
2020. jún. 9. 00:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A facebook mindenhol lassú sz*r.
2020. jún. 9. 08:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
De csak néhány napja ilyen, azelőtt a Facebook sem volt lassú.
2020. jún. 9. 23:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Most akkor nem a gép baja??
2020. jún. 9. 23:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha másoknál is ugyanez van, akkor nem a géped rossz. Meglátjuk, akkor is rossz lesz-e, ha vége a digitális oktatásnak?
2020. jún. 10. 00:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

2013-ban kipróbáltam egy ilyen konfigon:

-Core2Duo, 2GB RAM, Intel VGA, laptop. Win7.

Firefox-ban és Chrome-ban is teszteltem, mi történik, ha aktívan görgetem a facet.

Egy idő után túllépte az 1GB RAM-ot (igen, CSAK A FACEBOOK!) és aztán becrashelt.

Ugyanezen a gépen a youtube melletti flash játék órákig is ment.

Szóval a face már 2013-ban egy optimalizálatlan f0s volt.

Folyamatosan van vele valami probléma, vagy lassú, vagy nem működik, vagy nem lehet üzenni, sorolhatnám....

Ez az egyik ok a kismillió közül, amiért töröltem.

2020. jún. 10. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!