Miért lassú a Facebook a gépemen?
Gondolkodtam, hogy azt írjam-e, hogy nem működik, vagy hogy lassú, mert nemigen van átmenet. 1-2 hete vettem észre, hogy csak a telefonomat pörgetem újra meg újra unásig a híreim olvasása helyett, amíg a gép mérlegel. Az említett weboldalt is szándékosan emeltem ki, mert más oldalakon ezt a lassúságot nem tapasztalom (és ez furcsa). Csak azt, hogy ha lemegyek kb. a 3. posztig, a beállás már teljes. Pedig ez lenne a legfontosabb teendőm a gépen. Mi lehet a gond? Gondoltam megoldódik magától, de már érzem hogy nem fog. Mit tanácsoltok, hívjak egy szerelőt, tegyünk rá új rendszert (8-as jöhet képbe a 7-en kívül)?
'18-ban összerakott Win7-es gép (mindig jó volt), Google Chrome böngésző.
Köszönöm ha lesz valaki okos.

2013-ban kipróbáltam egy ilyen konfigon:
-Core2Duo, 2GB RAM, Intel VGA, laptop. Win7.
Firefox-ban és Chrome-ban is teszteltem, mi történik, ha aktívan görgetem a facet.
Egy idő után túllépte az 1GB RAM-ot (igen, CSAK A FACEBOOK!) és aztán becrashelt.
Ugyanezen a gépen a youtube melletti flash játék órákig is ment.
Szóval a face már 2013-ban egy optimalizálatlan f0s volt.
Folyamatosan van vele valami probléma, vagy lassú, vagy nem működik, vagy nem lehet üzenni, sorolhatnám....
Ez az egyik ok a kismillió közül, amiért töröltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!