Leginkább a laptop és notebook vélemények érdekelnének, 200 ezres kategóriában.
2020. jún. 4. 20:09
1/8 anonim válasza:
Nyilván nem a legjobb minőség, én elég sok törött zsanérral és alaplap hibával találkoztam már Lenovo gépeknél. (Persze nehéz ezt általánosítani és sok felhasználó megússza ilyenek nélkül)
Ugyanakkor általában elég jó ár érték arányú a legtöbb. Jobb teljesítményt vagy extrákat kaphatsz a "jobb" márkákhoz képest.
2020. jún. 4. 20:31
2/8 Derwer válasza:
Ha pl ThinkPad akkor legendásan jó minőségűek...
2020. jún. 4. 20:32
3/8 anonim válasza:
Igen, a Lenovok valóban jó ár-érték arányúak. Hasonló áru Acer, Asus, HP gépeknél sok esetben jobbak teljesítményben.
2020. jún. 4. 20:52
4/8 anonim válasza:
Ami a laptopokat illeti, a levonó a legjobbak között van. De telefont soha ne vegyél tőlük! Ez aranyszabály!
2020. jún. 4. 20:53
5/8 anonim válasza:
Olcsó laptopok nagyon rosszak, az egész egy kinai műanyag gagyi. A Thinkpad akárhány éves is, jó. A régebbi, 5-6 éves, AMD processzoros notebookok is jók (pl. G széria). A legjobb használt üzleti gépet venni.
2020. jún. 5. 00:54
6/8 anonim válasza:
Jó ár/érték aránya van ha kicsi munkákhoz használnám, bár az én szememben az a műanyag amit az olcsóbb gépekben használnak az hagy maga után kívánni valót.
2020. jún. 5. 07:45
7/8 anonim válasza:
Ár érték arányban ZSENIÁLISAK! Amikor laptopot kerestem, akkor kb minden komponense jobb volt mint mondjuk egy +20 k másik gépnek.
Viszont sajnos nem mondanám megbízhatónak.
Volt eddig 2 lenovo laptopom az előző az kettétört egyszer felnyitáskor (semmi extra behatás nem érte) A második pár hónap használat után tönkrement a billentyűzete. Ismerősöktől is sok hasonló panaszt hallok lenovora.
Szóval lutri. Vagy kifogsz egy zseniális ajánlatot vagy fejvakarást fogsz ki :)
2020. jún. 7. 19:23
8/8 anonim válasza:
Kaptam négy éve egy olcsó, de pazar kiállítású laptopot. Ezt egy rokon vette a fiának, de négy hónap után a merevlemez tönkrement. Elvittem szervízbe, ez volt a Window10-es gépem. Aztán kezdte a billentyűzet baloldali részével, végül már nem csatlakozott a wifire sem. Alaplap. Ekkor feladtam és eladtam alkatrésznek. És most is hírdetnek ugyanilyen olcsón ugyanilyen vacakokat. Lenovo Ideapad volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!