Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem engedi TV-m hogy...

Miért nem engedi TV-m hogy átállítsam az időt?

Figyelt kérdés
Az LG Smart TV-n nem engedi hogy átállítsam a dátumot és azt sem engedi hogy kikapcsoljom az automatikus beállítást.

2020. máj. 31. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne bármit is állítani rajta..?
2020. máj. 31. 16:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Mert egyelőre csak így müködik a HBO GO. Az ügyfélszolgálat azt mondta hogy lehet segíteni fog ha az időt május 28. előttire állítom.
2020. máj. 31. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az egyéb beállítások alatt van egy időzóna beállítás. De ezzel csak a GMT-hez képest lehet az órát állítani. A dátumot nem.

Ugye nem gondoltad komolyan hogy a dátumot visszaállítod akkorra amikor még volt előfizetésed és így örökre nézheted a hbo-t fizetés nélkül.. ;DD

2020. máj. 31. 16:57
 4/4 A kérdező kommentje:

Már megtaláltam. És nem nem amiatt akartam.

HBO-nál van valami hiba a smart TV-ken most és azt mondták hogy ha az időt átkell állítani amig nem oldják meg a problémát.

A HBO-t havonta fizetem.

2020. máj. 31. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!