A számítógépem egy idő után "ledobja" az egeret és a billentyűzetet. Miért lehet ez? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Bekapcsolást követően véletlenszerű idő után (lehet 20 perc, vagy két óra) a PC gondol egyet, és nem érzékeli az egeret és a billentyűzetet. 4 USB port a gépen szóval először azt próbáltam, hogy kihúztam őket, és visszadugtam ugyanoda, ez nem segített. Utána kihúztam és a másik kettő USB portba dugtam be őket, na ez a módszer a legtöbbször segít, de előfordul, hogy ez sem. Ilyenkor a gép újraindítását követően ismét rendben van minden (függetlenül hova vannak bedugva a perifériák). Megpróbáltam másik egérrel is, de nem volt jó. Eszközkezelőben megnéztem az egér és a billentyűzet illesztőprogramját, de a Windows szerint rendben van. Operációs rendszer: WIN 7 64bit2020. máj. 31. 10:15
1/1 anonim válasza:
Gyarto oldalarol chipset driver letolt, ujratelepit. Ha ez nem lenne eleg, ujragondoljuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!