Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » VAC ban a Steam fiókomon úgy,...

VAC ban a Steam fiókomon úgy, hogy nem is csaltam?

Figyelt kérdés

Ma délelőtt a gép bekapcsolása után egy szép kis VAC kitiltás fogadott a Steam fiókomban, egy olyan játékra amiben közel 5000 órám van. Csak hogy leszögezzem, soha nem csaltam egy játékban sem, a Steam fiókom level 90, 300+ játékkal, 8 éves.

Szóval nem egy ilyen kis fake Steam acc-ról van szó, több száz ezer forintot ér a fiók.

El nem tudom képzelni, hogy mi lehet ez... Már felvettem a kapcsolatot a Steam támogatással, még nem írtak vissza.

Valaki esetleg hallott már hasonló esetről? Nyilván utánanéztem ennek az egész VAC dolognak, de fogalmam sincsen hogyan történhetett meg mindez.

2020. máj. 29. 14:32
 1/2 anonim ***** válasza:
83%
Telepítettél bármilyen modot, programot VAC-védett játékba? Nem kell csalásnak lennie, a VAC az eredeti fájlokban történő eltérést figyeli.
2020. máj. 29. 14:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy belenyúltál a játékba, mert a vac bant automatikusan osztja ki a steam.
2020. máj. 29. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!