Driverek telepítése?
Figyelt kérdés
Van egy jó régi gépem, kek halalozik videokari driver hibája miatt. Ha ujra rakom 8.1-gyel,a drivereket magától telepíti, vagy nekem kell külön? Asus p5ld2 deluxe alaplap, és msi radeon 5450 hd a szóban forgó hardver2020. máj. 27. 23:03
1/13 anonim 

válasza:

Szinte biztos, hogy rak fel magának. De azok régiek lesznek. Érdemes egy pendrive-re letöltened a drivereket és net nélkül telepítened a Windows-t.
2/13 A kérdező kommentje:
2020. máj. 28. 09:15
4/13 A kérdező kommentje:
Hát, két pontot is ír a telepítő hogy miért nem fut a gépen a 8.1,sajnos ennyit erről
2020. máj. 28. 19:19
5/13 anonim 

válasza:

Gondolom a processzorod nem támogat bizonyos utasításkészletet.
Utasításkészletek, amik kellenek:
32 bit: PAE, NX és SS2 kell.
64 bit: PAE, NX, SS2, CMPXCHG16b, PrefetchW és LAHF/SAHF.
Melyikkel próbálkoztál a 32 bit vagy 64 bittel?
6/13 A kérdező kommentje:
64bittel,igen az utóbbi kettőt írta
2020. máj. 28. 19:34
7/13 anonim 

válasza:

32 bitnek menni kell. Egy Pentium D 915 vagy bármelyik Prescott magos 775-el már megy a 64 bit is.
8/13 A kérdező kommentje:
Holnap mindenképp raprobalok
Meg megfogalmazodott egy olyan kérdés hogy mikor ujra raktam nemrég win7 ultimate 64bit,akkor az első amit raakartam rakni egy virusirto volt, de már annak a telepítése közben kekhalalozott
Lehet valami rossz drivert magától telepített és azért?
Köszi a segítséget
2020. máj. 28. 22:18
9/13 anonim 

válasza:

Benne lehet a pakliban, igen.
Én mindig net nélkül telepítek Windows-t. Telepítés előtt letöltöm a drivereket és a telepítés után az az első, hogy driver fel.
10/13 A kérdező kommentje:
Valamint cmi8738/pci-sx hangkartyam van, a saját honlapjukon nincsen win8 driver. Lehet hogy már nem adtak ki hozzá?
2020. máj. 28. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!