Az intel core i3 mennyire jó az i5-hez képest?
Figyelt kérdés
Ahol steam-en azt írják, hogy minimum gépigény, és ott van hogy intel core i5, de az én gépemben i3 van, akkor hogy fog nekem futni a játék? Meg se próbáljam megvenni a játékot, mert nem fog működni? A többi elvárás megvan.2020. máj. 27. 13:59
11/12 anonim válasza:
Oké.
Intel Core i3 meg Intel Core i5 típusú prociból is létezik több tucat féle teljesen különböző teljesítményű modell.
Intel Corei3 9100F kicsit talán többet tud mint egy Core i5 2500, de egy i3-7020U-at már simán kenterbe ver egy i5 2500. Már csak azért is, mert az i3-7020U egy ultra energiatakarékos laptopproci, az i5 2500 meg asztali számítógép proci.
Tehát összegzésben annyiból hogy i5 meg i3 meg i7 nem lehet túl sok következtetést levonni.
12/12 A kérdező kommentje:
Ilyesféle válaszra vártam, köszönöm, utolsó!
2020. máj. 27. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!