Mitől lehetnek ezek a hibaüzenetek? (YouTube)
Pár napja figyeltem fel, hogy amikor megnyitom a YouTube-t, az oldalt betölti, minden rendben, viszont ha elindítanék egy videót, akkor bár ugyanúgy mindent betölt, de magát a videót nem. Ez mitől lehet?
+Ezeket a hibaüzeneteket adja be:
Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
googleads.g.doubleclick.net/pagead/id:1 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
www.google.hu/pagead/lvz?req_ts=1590496386&pg=index&evtid=AKB78cgsuMkN3AKG5oDxCGGv-SixMoZ4IsXvQU4sBven22TryBimyyM8s--vg31S8BUhRYiRpTGAboJqmH9OzXxnsUbRyECqbQ&sigh=AKFpyYVAMJQCBVobFF7f-gWB99Z63Arucw:1
. . .
desktop_polymer_inlined_html_polymer_flags_v2.js:1438
bo @ desktop_polymer_inlined_html_polymer_flags_v2.js:1424
(anonymous) @ desktop_polymer_inlined_html_polymer_flags_v2.js:9205
dl @ desktop_polymer_inlined_html_polymer_flags_v2.js:438
n@
. . .
desktop_polymer_inlined_html_polymer_flags_v2.js:1437
XMLHttpRequest.send (async)
eo desktop_polymer_inlined_html_polymer_flags_v2.js:1424
(anonymous) @ desktop_polymer_inlined_html_polymer_flags_v2.js:438
Mit lehetne kezdeni velük? Előre is köszönöm a segítséget
Annyi megjegyzést még:
Telefonon működik, más böngészőben is
Elvileg az uBlock+uBlock Origin a probléma, de azt is például eltávolítottam a böngészőből stb, nem jó, angolul is rákerestem, azt meg sajnos nem feltétlen értem
Egyrészt reklámblokkoló okozhat oldal összeesést, de ilyen hibaüzeneteket kevésbé, illetve olyan plugin (vagy böngésző beállítás) lehet inkább a hibás, ami tiltja a JS (JavaScript) futtatását.
Az uBlock nincs ilyen hatással a tube-ra.
A mindenhol említett polymer nem tudom mit takar, de attól, hogy tiltod az idézett címet, még működnie kell magának az oldalnak.
Nekem routerben már tiltva van közel 200 000 cím, köztük a doubleclick is és a tube rendesen megy.
Opera esetében van beépített reklámblokkoló is, esetleg próbáld azt kikapcsolni.
Firefox, Waterfox, Opera böngésző javasolt, azoknál ilyen hibát 1x sem tapasztaltam.
Rendben, azért köszi :D
(Bár megoldottam, a YouTube-t firefoxon nézem és annyi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!