Mik ezek? Kitörölhetem? (kép)
Figyelt kérdés
Elég régi mappák, nem foglalkoztam velük sose. Nem tudom miért jöttek létre és mihez tartoztak, de ha jól sejtem nem fontos, hogy maradjanak.
(A program filesban csak microsoft visual studio van.)
2020. máj. 26. 14:01
1/4 anonim válasza:
Melyik mappában vannak?
>"Nem tudom miért jöttek létre és mihez tartoztak"
CSAK akkor töröld, ha biztosan tudod, hogy mik azok és hogy valóban nincs szüksége rájuk a rendszernek vagy egy proginak.
2/4 A kérdező kommentje:
A C: meghajtóba belépve ez az első négy mappa. De a rendszerfájlok nem a C:\Windows mappába vannak? Mert épp ezaz, hogy nem tudom mik ezek, hogy derítsem ki?
2020. máj. 26. 15:25
3/4 anonim válasza:
Guglival. Egy részük (talán a többi is) törölhető, ld. a linken:
"These temporary files are erroneously generated by the installer into the root directory of one of your drives, instead of the temp directory. These files are unnecessary and can be safely deleted from the system."
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, törlöm is őket.
2020. máj. 26. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!