Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan működik GTA V-ben a...

Hogyan működik GTA V-ben a bunker?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem bele a bizniszekbe, első sorban hangárt vettem amiről kiderült hogy nem egy hatékony megoldás, ezért a barátaim tanácsára hallgatva vettem egy bunkert, néztem róla videókat, de még mindig nem értem mi, hogy, merre?

Először is nincs sok időm jelenleg, szóval vettem suppli-t 75k-ért (tudom, lopva jobban megéri, de nincs időm, így passzívban tolom)

Egyik nap megveszem, másnap fellépek, alig van valami a stock-ban (6.000$), de a suppli a negyedére csökkent. Vettem még, másnap feljövök, suppli üres és van 150k$ a stock-ban (ami elég kevés). Veszek megint (közben a 150-est eladtam) tehát nulláról megy az egész. Következő nap felmegyek, sehol semmi. Üres mind a három csík. Ez mi? Elvileg értesítést kéne kapnom, hogyha támadnak/lopnak tőlem és akkor sem az összeset. Nem?

Felvilágosítana valaki mit csinálok rosszul?

(Idáig staff upgrade-et vettem)

2020. máj. 26. 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Az upgradeket fejleszd ki és a staffot állítsd manufaktúrára. (Lehet ez a hiba, hogy Both-ra vagyis researchre es manufakturara is van allitva) A research eleinte nem érdemes, szerintem.
2020. máj. 29. 22:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Equipment-et és staffot vettem már és csak manufact-ra van állítva.
2020. máj. 30. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!