Hogyan működik GTA V-ben a bunker?
Nemrég kezdtem bele a bizniszekbe, első sorban hangárt vettem amiről kiderült hogy nem egy hatékony megoldás, ezért a barátaim tanácsára hallgatva vettem egy bunkert, néztem róla videókat, de még mindig nem értem mi, hogy, merre?
Először is nincs sok időm jelenleg, szóval vettem suppli-t 75k-ért (tudom, lopva jobban megéri, de nincs időm, így passzívban tolom)
Egyik nap megveszem, másnap fellépek, alig van valami a stock-ban (6.000$), de a suppli a negyedére csökkent. Vettem még, másnap feljövök, suppli üres és van 150k$ a stock-ban (ami elég kevés). Veszek megint (közben a 150-est eladtam) tehát nulláról megy az egész. Következő nap felmegyek, sehol semmi. Üres mind a három csík. Ez mi? Elvileg értesítést kéne kapnom, hogyha támadnak/lopnak tőlem és akkor sem az összeset. Nem?
Felvilágosítana valaki mit csinálok rosszul?
(Idáig staff upgrade-et vettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!