Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SOS segítség hogyan tudok...

SOS segítség hogyan tudok hangfáljra képek sorozatát rátenni, hogy menjenek egymás után, milyen alkalmazással?

Figyelt kérdés
Csinálnom kell egy előadást. Felvettem a részletekben a hanganyagot. Most viszont képeket kéne a hang alá rakni. Valaki tud valamilyen alkalmazást ,vagy segíteni nem érte hozzá?

2020. máj. 24. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

windows movie maker.

Magyar és nem szükséges hozzá sok tapasztalat. Nagyon alap dolgok benne vannak.

Egyszerűen hozzá adod a képeket/videókat, és sorba rakod.

2020. máj. 24. 14:52
 2/4 anonim válasza:
100%
A MovieMaker szerintem felejthetős. Nekem nem vált be. Többféle képszerkesztőt is kipróbáltam, végül az OpenShot-ot választottam. Az is tud magyarul. Igaz itt is mindent ki kell találni mint a MovieMaker-nél, de végül is jól működik. Ha kell segítség szólj.
2020. máj. 24. 16:49
 3/4 tabaki ***** válasza:
100%

„itt is mindent ki kell találni mint a MovieMaker-nél”

Ühüm, ha nincs bekötve a Google...

Amúgy szerintem is OpenShot. A Movie Makeres választ nem is egészen értem – mintha a hozzászólót több éves Csipkerózsika-álomból riasztotta volna fel a kérdés. A WMM ideje lejárt, hivatalos oldalról már le sem tölthető, stb. Használd inkább a jóformán ugyanolyan, csak éppen naprakész, kisebb, többet tudó, a fejlesztőjétől jogtisztán letölthető progit.

[link]

Én nem próbáltam, de a Fényképek alkalmazás is használható videószerkesztésre, valószínű, hogy a céljaidnak az is megfelel:

[link]

2020. máj. 25. 14:43
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a gyors segítségeket sikerült megoldanom
2020. máj. 25. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!