Tudja esetleg valaki milyen CD volt ez, esetleg hol lehet kapni még?
Figyelt kérdés
Volt régen egy játékgyűjtemény lemezem, annyit tudok róla hogy kék volt és 2004 volt ráírva. Többszáz régi demo játék volt rajta. Sajnos sehol sem találtam az interneten róla információt, de még hasonló képet sem.2020. máj. 24. 13:30
2/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzátenni, hogy PC játékokról van szó. A google keresőjén keresztül elég sok kulcsszóval próbálkoztam, de nem találtam ilyet.
2020. máj. 24. 14:24
3/7 anonim 

válasza:

Annak idején a gamestar újsággal jártak ilyen CD-k, amiken játékdemok voltak. Erre gondolsz?
Ma már nem kapható ilyen újság. Max használtan tudsz venni.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, azokra emlékszek, de azok általában egy esetleg néhány játékot tartalmaztak. Illetve végignéztem a GameStar CD archívumot, egyik sem az. :(
2020. máj. 24. 15:04
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem az még 2000 előtt megszűnt, a lemezen egy nagy 2004-es szám állt.
2020. máj. 24. 16:16
7/7 anonim 

válasza:

Pc guru is lehetett, meg volt pár hasonló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!