Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptopot ajánlanátok...

Milyen laptopot ajánlanátok kollégiumba?

Figyelt kérdés

Jövőre kolis leszek, így szükségem lenne egy laptopra. Elég márkahű vagyok, így asusban gondolkodtam. Az igazság az, hogy nem igazán értek hozzá, melyik a jó, és melyik a nem jó. Így megkérnék valakit hogy ajánljon nekem egy laptopot amolyan 140-180 ezres keretben. Fontos lenne számomra, hogy legyen benne picit nagyobb tárhely, mivel szeretnék pár filmet rátölteni. Ezenkívül powerpointra, wordre használnám, néha napján minecraftozásra, bár nem tartom valószínűnek hogy gyakran fordul majd elő az, hogy játsszak.

A koronavírusnak köszönhetően megemelkedtek az árak, így nem leszek bosszús, ha kicsit túl lóg a megadott kereten. Illetve, ha esetleg tud hozzá valaki ajánlani egy vezeték nélküli egeret, azt nagyon szépen megköszönném!

Köszönöm mindenki válaszát!

2020. máj. 22. 18:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Milyen vezeték nélküli egérre gondoltál? Sa vezeték nélküli, vagy bluetooth? Laptopot miatt sajnos nem tudok ajánlani.
2020. máj. 22. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!