Látja, hogy mit csinálok Microsoft Teamsben?
Ha egy oktató felhív a Teamsben és meg kell neki osztanom a képernyőt, mondjuk egy word ablakot a gépemről, akkor ő látja, ha egy másik megnyitott word dokumentumot is nyitva tartok, amit alapból nem osztottam meg vele?
Tehát van neki olyan jogosultsága, hogy látja miket futtatok a háttérben?
Ha a képernyőt kell megosztanod, akkor ugyanazt látjátok.
De te nézhetsz egy másik képernyőt is, ami nincs megosztva 😉
Köszi a választ!
Konkrétan ilyen csaláselleni dologra gondolok, hogy az oktatói "felületen" van-e ilyen funkció a hagyományos diák verzióhoz képest, amivel ő tudja nyomom tudja követni az eseményeket távolról.
jajj srácok. annó én az előttem ülő hátáról is tudtam puskázni, nehogy már egy másik monitor gondot okozzon. jól kell elhelyezni és a kamerát is.
laptop? nem probléma... az elsődleges monitor a másik lesz és alapból oldalról vesz a kamera, így a puskázásnál csak bele kell nézned a kamerába, mintha a tanárhoz beszélnél.
legyetek már találékonyabbak! :D 2020-ban mikor minden technikai feltétel adott hozzá és itt szenvedtek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!