Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudnám kideríteni a...

Hogy tudnám kideríteni a pontos időt?

Figyelt kérdés
A time.is és a pontosido.com órája kb. 2 másodperccel mutat különböző időpontot nálam. Gondolom kell idő, hogy a gépemre elérjen a jel és ezért. Vagy más oka van?
2020. máj. 20. 21:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Egy hozzá nem értő veszi a fáradtságot és elolvassa a MÁSODIK SORT. Tudom, TL;DR (túl hosszú, nem olvasom el - netes szleng mielőtt ezt is félre érted), de azért nem hiszem hogy ez akkora elvárás lenne. Ez pedig némileg sugallja, mi is ez: " sok hálózati eszközben a mi időszinkron szervereink vannak megadva alapértelmezettként" (Igen, a második sorból másoltam ki.)

Nem én voltam a válaszoló, de azért némileg "pofám leszakad" érzésem lett így is, mikor valaki segíteni akar és a kérdező el sem olvassa, sőt mi több, gúnyosan beleköt és lepontozza.

De hogy a kérdésed is segítsem kicsit: "Hogyan használhatom a pool.ntp.org-ot?" menüpont alatt azt is megtalálod hogyan tudod pl windows alatt ezt beállítani. Pontosnak mondható, mivel a weboldalakat kiszolgáló linux szerverek is innen szinkronizálnak.

2020. máj. 20. 23:54
 12/15 A kérdező kommentje:
Láttad hogy nem csak én pontoztam le, más se értette, hogy mi köze a linknek a kérdésemhez.
2020. máj. 21. 00:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Néha ledöbbenek, hogy milyen emberek vannak...
2020. máj. 21. 01:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

hagyjátok... én nem sértődtem be nagyon rajta - edzés alatt tartanak a hasonló kérdezők :D

inkább paranoid legyen minthogy végigkattintgassa az összes reklámot, utána meg jöjjön ide sírni, hogy miért ugrál fel ez mg az a telefonján és miért vonják a pénzt a kártyájáról :DDDDD

2020. máj. 21. 05:49
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Kár, hogy a kérdezőket nem lehet pontozni, az ilyen idiótáktól megkímélné magát az ember.
2020. máj. 21. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!