Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom kikapcsolni a...

Hogyan tudom kikapcsolni a laptopom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 és fél éve használok egy acer laptopot. Tegnap még a start-főkapcsolón keresztül ki tudtam kapcsolni/újraindítani, de ma már ha ugyanígy rákattintok a főkapcsolóra, azt írja ki, hogy "nincs elérhető energiabeállítás". Nem végeztem semmilyen módosítást a laptopon, nem frissítettem semmit. Az energiabeállítások ugyan azok, mint eddig. Természetesen ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombot, akkor ki tudom kapcsolni, de mi lehet a progléma a start-főkapcsolóval? Hogyan oldjam ezt meg? Windows 10-es rendszer

Előre is köszi!

2020. máj. 20. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
A bal alsó sarokban a Windows logo-n jobb klikk, rendszergazdai parancssor. Majd megjelenik egy fekete hátterű ablak fehér szöveggel és oda beírod, hogy shutdown /s /t 0
2020. máj. 20. 17:38
 2/3 A kérdező kommentje:

Lehet valamit rosszul csinálok, de nekem ez sem működik :/ mindenesetre köszi!

Más tipp?

2020. jún. 3. 20:18
 3/3 savanyújóska ***** válasza:
64%
Win+R > ide shutdown -s -t 0, ezzel elvileg mennie kéne. Hosszú távon lehet neki csinálni parancsikont is akár egyébként.
2020. jún. 4. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!