Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom növelni a 4g...

Hogyan tudom növelni a 4g internet sebességemet?

Figyelt kérdés

Vettem egy külső antennát.(LTE MIMO panel antenna) azért is választottam ezt az antennát mert ez internet sebesség növelésre van. (10m kábellel)

A routerem Huawei B618s modell cat11-re képes. Viszont külső antennával ezeket az adatokat kapom:

RSRQ: -13dB

RSRP: -86dBm

SINR: -1dB

router belső antennával RSRP: 90-91 dbm

Volt már 74 dbm is de csak néha tudom eléreni.

74dbm-nél 60-80MBS a netsebesség. Sajnos nincs más internet lehetőségem, és mindent megpróbálok elkövetni, hogy gyorsabb netem legyen. Az entennát a padlásra szereltem fel, és így is tetőri a lakás, szóval magasan van és a tető gerincre szereltem fel.

antenna tulajdonságai: Frekvencia sá: 698-960 MHz, 1710-2170 MHz

Nyereség: 7 – 9 dBi

Állóhullámarány: < 1.8

Polarizáció: +45°-45° keresztpolarizált

Impedancia: 50 Ohm

Méretek: 280 x 180 x 60 mm

Súly: 0.75 kg

Csatlakozó: 2 x SMA Male

Köszi előre is!

2020. máj. 19. 20:36
 1/2 Thomasblr válasza:
52%
Kerdezd meg Venditol hetkoznap 18:30-19:30 kozott a Fix TV-n. 06 1 44 51 349 restart@fixhd.tv O biztosan tudni fogja a valaszt.
2020. máj. 19. 21:11
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A jelerősség azaz időjárástól is függhet (meg számtalan egyéb környezeti tényezőtől) így érthető ha változik. Nem vagyok akkora guru, hogy így adatokból megmondjam a tuti megoldást, de javaslom, hogy inkább szakmai fórumokat keress fel ezzel a kérdéssel. (pl.: prohardver) ott több olyan szaki van akinek ezt nem csak felületesen tanították (mint nekem), hanem napi szinten a gyakorlatban is ezzel foglalkozik.
2020. máj. 20. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!