Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptop újonnan, 200 ezer...

Laptop újonnan, 200 ezer forint alatt?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy nagyon régi (Hp G62) laptopom van, kezdi beadni a kulcsot és pénz hiányában sajnos kb 5 évig nem tudok drágább gépre beruházni, csak kéne valami, ami pár évig bírja. Kizárólag játékra használnám (GTA V, Sim 4, Roblox :D League of Legends és esetleg pár RPG játék néha). A Sim 4-el egyébként a mostaninak sincs baja, pedig az összes kiegészítővel együtt használom, de a LoL sokszor kidob játék közben, ez az egyik legnagyobb gond, illetve az, hogy baromi lassan csinál mindent.

2020. máj. 17. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
24%
Ne laptopban gondolkozz, ha játszani akarsz. Ha érdekel, írok részletesebb infókat is gép építésről, én februárban raktam össze intel/nvidia alapra egy gépet. 3D modellezés és oktatásra kellett elsősorban, de így a fent felsorolt játékok gond nélkül futnak rajta. Igaz, összesen kb a duplájába került, mint az általad megjelölt értékhatár. Kb 250 körül lehet értelmes PC-t újonnan kihozni most, ami szerintem most megéri. Igaz, neked kell összerakni.
2020. máj. 23. 16:29
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Ha csak otthon játszol, akkor egy konzollal sokkal jobban jársz, főleg, ha csak játszol.
2020. máj. 23. 20:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos se pc se konzol nem jöhet szóba, mert 2 hely között ingázok és így a pc-t csak a hét felében, a konzolt meg egyik helyen se tudnám használni:/
2020. jún. 8. 04:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Az szívás, mert 200 alatt új, játékra is alkalmas laptop nem létezik, bár amiket írtál, azok nem túl nagy igényűek, de akkor is nagyon necces az ár szerintem. Ha most teljesítményben meg is felel, ebben az árkategóriában 5 év alatt szétporlad az eszköz, különösen, ha arra használod, amire a laptopokat szokták - pl. szeretnéd a hordozhatóságát :-)
2020. jún. 9. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!