Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Aoc cq32g1 monitor hangszóróva...

Aoc cq32g1 monitor hangszóróval? Átalakítóval lehetséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy lehet-e hangszórót csatlakoztatni átalakítóval(kal) az adott monitorhoz. Ha minden igaz egy zöld audio / VH kábellel lehet tv-hez csatlakoztatni a hangszórót. A monitor csatlakozói : 2 hdmi, VGA , Display port és MHL támogatás. Ha meg lehet oldani akkor tudnátok adni egy oldal linket ahol lehet ilyen átalakítót vásárolni?

Válaszotokat köszönöm!

2020. máj. 17. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Csak jack kimenet, ami kimenet rajta ahogy elnézem, azzal megoldható lehet.
2020. máj. 17. 21:03
 2/3 anonim ***** válasza:

//Első válaszoló vagyok, valamit félreolvastam, mert azt hittem a monitort akarod összekötni egy TV-vel, hogy a TV-re menjen a hang.//

Tehát csak szimplán a videokártyát/PC-t szeretnéd a monitorhoz kötni, hangátvitellel?

Ez esetben HDMI, illetve DisplayPort is visz át hangot egyaránt, esetleg monitor driver, illetve a rendszerben át kell állítani a hangforrást.

2020. máj. 18. 15:47
 3/3 anonim ***** válasza:
VGA semmiképp nem visz át hangot, a DVI sem igazán, csak olyan aktív adapterrel, ami felesleges, ha van HDMI/DP-re lehetőséged.
2020. máj. 18. 15:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!