Baraka85 kérdése:
Üdv! Vettem egy wifis kaputelefont de a lindab kerítés blokkolja a jelet pedig 3 méterre van az routertől ha kinyitom az ajtót mert ugye azon van akkor fullon van tehát tényleg az baj. Lehet vele valamit csinálni? Nem tudom máshova tenni
Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 20:14
1/7 anonim válasza:
Ha wifi, akkor az sugároz valamilyen csatornán, valamilyen sávszélen. Ezeket babráld a routerben, ami wifit sugározza.
2/7 anonim válasza:
vágj a kapura lukat a telefon hátuljánál.
3/7 A kérdező kommentje:
Mekkorát kellene? Mert azért nem Akarom elcsúfítani a kerítést még ha belül is van
2020. máj. 16. 00:22
4/7 anonim válasza:
nem túl nagy.
a fémházas számítógépeken is szoktak lyukat hagyni a wifinek, bluetoothnak.
Az Apple gépeken az alma logó azért műanyag. Akkora bőven elég elvileg.
próbáld meg először egy 10-12-es fúróval, hátha elég neki annyi is.
rudni kellene hol van a wifi antenna a telefonon belül és pont oda fúrni a lyukat. vagy 2-3-4 lyukat.
ha zavar akkor el is fedheted utána műanyaggal a nyílást
teszel bele olyan dugót amit a zártszelvények végébe szoktak,
vagy egy virágot, mindegy csak ne fém legyen
5/7 A kérdező kommentje:
Na majd megpróbálom
Köszi
2020. máj. 17. 12:49
6/7 A kérdező kommentje:
Kamera résznél van rajta az antenna furtam rá mögé egy 10-es lyukat eddig semmi.egyéb ötlet?
2020. máj. 18. 12:00
7/7 anonim válasza:
Egy arasznyi (szigetelt) vezetéket forrassz a kaputelefon antennájára és lógasd át a fúrt lukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!