Valaki ismer esetleg olyan programot számítógépre amivel a törött kijelzős telefonom pin kódját ( képernyőzár ) ki tudom törölni ha hozzá csatlakoztatom a gépre?!
1. Kijelző csere
2. Neten vannak videók erről, hogy a telefon "biosát" hogy tudod elérni.
Tudom a saját telefonom kódját, látom még olvasni sem tudsz.
Tudom a pin kódom csak nem tudom beírni mert törött a kijelző, és költeni nem akarok már rá, úgyis régi telefon csak a képek miatt jó lenne újra...
Ja,még annyit lúzerkám, hiába cserélnek kijelzőt egy telefonon (amennyiben az képernyőzárral védett)
a pin kódot akkor is be kell írni a képernyő feloldásához, vagy biometrikus adatokkal igazolni, stb...
ugyanis azok nem tűnnek el hiába cserélnek kijelzőt... kijelző csere után is írni kell pin kódot feloldásához vagy biometrikus adatokkal igazolni magad! Szóval,
Mielőtt orbitális baromságokat irkálsz gondolkodni kellene milyen gáz vagy. Hahaha!
#4 "mobilomra küldenek kódot és úgy engedne be. De nem tudom felnyitni a telefonom..."
A SIM kártya átrakható másik mobilba, így meg tudod nézni a frissen küldött SMS-t. Ha meg eMail akkor meg PC-n meg lehet nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!