Mit gondoltok, milyen hatással lesz a designváltás a gyakorikérdések látogatottságára?
Figyelt kérdés
2020. máj. 12. 14:18
A kérdező szavazást indított:
Semmiben nem fog változni.
Növekedni fog.
Enyhén csökkenni fog.
Durván csökkenni fog, talán idővel az oldal megszűnéséhez is vezethet.
23 szavazat
1/4 anonim válasza:
Aki meg akart kérdezni valamit, ezek után is meg fogja kérdezni. Ezeknek az embereknek az a fontos, hogy választ kapjanak a kérdésükre. A csak válaszolók (ilyenek is vannak) is megmaradnak, mivel szeretnek válaszolni.
2/4 anonim válasza:
Véleményem szerint akinek napi rutin volt az oldal használata annak a látogatottságát nem fogja befolyásolni.
Aki meg csak felnézni és halad tovább, annak meg nem befolyásoló tényező.
Szóval szerintem nem hoz változást.(bár hozzáteszem, nem lett ez annyira rossz, de azért van 1-2 hiányosság, adott kérdésben az utolsó válasz időpontja pl.)
3/4 anonim válasza:
Én személy szerint ritkábban fogok jönni, mert egyáltalán nem tetszik az új design. Láttam pár új funkciót, ami hasznos, de elvesztek olyanok, amiket eddig szerettem. Azért biztos megszokjuk majd.
4/4 anonim válasza:
Pár napig emelkedik, aztán visszaáll a régire.
A szint, meg az, hogy pl. hány megválaszolt kérdésre jött új válasz, az jó, de hogy a sportban pl. nincs küzdősport, az gáz továbbra is. Jó lehet a szavazás is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!