Hogyan lehet Google Fotókból kilépni úgy, hogy a hozzá tartozó fiókom tárhelye felszabaduljon? Többi lent
Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem tudtam teljesen jól megfogalmazni a kérdést, de az a probléma, hogy megtelt a Google Fotós tarhelyem es emiatt nem tudok semmit sem feltölteni Classroomba. Oda is ugyanezzel a fiókkal vagyok bejelentkezve. Nagy bajban vagyok, mert azt sem szeretném hogy elvesszenek a képeim. Ki tudom úgy törölni, hogy galériában megmaradjon? Vagy bármi más ötlet? Előre is köszönöm2020. máj. 11. 10:11
1/2 A kérdező kommentje:
Illetve még azt szeretném kérdezni hogy ha kitörlöm azt is csak egyesével lehet mármint nem lehet egyszerre kijelolni minent? És megmaradnak galériában a kepeim? Tényleg előre is köszönöm eléggé kétségbe vagyok esve most...
2020. máj. 11. 10:18
2/2 anonim válasza:
Számítógépen lépj be a gmail fiókodba, válts át a fényképekre, mentsd le őket a gépedre, aztán törölhetsz annyit, hogy legyen elég helyed. (lementés után végülis törölheted az összeset is)
Szerintem többet is ki lehet jelölni egyszerre. Nem használom a gmailt.
Ha a felhődben törlöd, attól a telefonodon még megmarad, sőt, gyanítom, hogy vissza is szinkronizálja, ha úgy van beállítva a telefon.
Biztos ami biztos, legyen meg lementve gépre is, vagy pendrive, külső hdd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!