Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha rám írtak...

Mit tegyek ha rám írtak snapen, hogy feltörik az facebookom és szétküldik a képemet? Ez igaz?

Figyelt kérdés

2020. máj. 10. 21:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Megteszed a feljelentést személyes adattal való visszaélés miatt.
2020. máj. 10. 21:22
 2/11 anonim válasza:
Ki, a CIA? Be ne szopd, hogy hugyos Pithy 12 C.-ből meghekkel.
2020. máj. 10. 21:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
bírom hogy "feltörik az facebookom " nem kedves kiadtad a jelszódat facebookot nem hiszem hogy 1 halandó ember feltudná törni azért hogy képeidet küldözgesse annyira nem lehetsz cuki még akkor se ha te vagy scarlett johansson ! Jelszavakat mint jelsz123 kerüld legközelebb jobban vigyázz! ne legyen mindenhol ugyan az jelszód ne mesd el böngészőbbe jelszót ami (mert meglehet nézni )fontos.Használj 2 lépcsős azonosítást.Ne kattints linkre amit nem kértél és Vid az egeredet a linkhez de ne kattintat és nézd meg ugyan az link mint amit linkbe ír.Annyit tehetsz hogy valóztatsz jelszót külön email címdere és facedre is lehetőleg telőről mert lehet keylogger van gépeden.
2020. máj. 10. 21:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem adtam senkinek meg a jelszómat, sőt a facebookomat sem. Csak az instámat, de abból nehéz lenne.
2020. máj. 10. 21:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

bocs előző voltam de hát ezt jól szarul írtam le.Fogalmazás 1 es.

Lényeg az hogy facedet nem törték fel maksz jelszódat szerezte meg valaki.

változtass jelszót emailcímeden is meg facen is.95% biztos vagyok benne ha magyarul irt az emberke hogy az ismerősöd .Kileste egyszerűen a jelszavadat.

Face feltörni az olyan feladat amit nem tud 1 ember és ha sikerül neki akkor nem csak tiedet törte fel hanem az enyémet is mindenkiét.

Ha gépet használsz ellenőrizd nem fut gyanús program .

amúgy nekem ez tippem [link] hogy történt ez.

2020. máj. 10. 21:51
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem gépen vagyok.

Nem hiszem, hogy bárhogyan is feltörtek volna, csak szimplán neki is kellett volna nudes.

2020. máj. 10. 21:59
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
persze ha elmúltál 18 különben bajba leszek 🙄😏
2020. máj. 10. 22:03
 8/11 A kérdező kommentje:
Haha, ahhoz még kell kis idő🤷‍♀️
2020. máj. 10. 22:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Kiskorúként miért tároltok magatokról meztelen képeket? Az ilyesminek általában nincs jó vége. Most is parázol, hogy valaki megszerzi, szétküldi, vagy ha te küldöd el valakinek és valami oknál fogva megtalálják nála, akkor ő lesz bajban.
2020. máj. 10. 22:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Annyira nem vagyok már kiskorú.
2020. máj. 10. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!