Xbox Game pass PC miért nem talál "elérhető" eszközt?
Figyelt kérdés
Van egy microsoft fiókom, ami rendszergazda a számítógépen. Ezzel a fiókkal vagyok bejelentkezve a Microsoft store-ba ahol elő van fizetve a(z) Xbox Game Pass for PC és amikor le akarok belőle valamit tölteni azt írja nincs hozzácsatolva elérhető eszköz. Ha megnézem hogy hozzá van adva (meg nyilván ezzel is vagyok bejelentkezve) akkor megjelenik a gépem. Nem minden játék csinálja ezt, de amik igazán érdekelnek azok pont elérhetetlenek emiatt. Ismerősnek ilyen probléma egyáltalán nincs. Kipróbáltam 2 fiókon is és az egyiken kitudom választani a régi gépemet mint cél a telepítésre, de hozzáadni a jelenlegit nem tudom. Nem is értem, hogy miért nem egyértelmű hogy hova akarom letölteni és szinte vicc hogy arra gépre nem tudom rátölteni amin bevagyok jelentkezve.2020. máj. 9. 18:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!