Legjobb androidos telefon 75000 alatt?
Figyelt kérdés
Min. 4GB RAM, és fontos a gyorsaság, stabilitás.2020. máj. 9. 14:49
11/17 A kérdező kommentje:
8: A szoftveres támogatási időnek hol lehet utánanézni? Sehol sem látok ilyet.
2020. máj. 9. 19:07
12/17 anonim válasza:
Mivel sokkal újabb a Note 9S mint az A40, plusz még Xiaomi is, ami legalább 1 (de inkább 2) fő Android verziót frissít és utána egy Miui Verziót is. Tehát egyértelmű már csak az életkora miatt a szoftveres támogatottsága.
13/17 anonim válasza:
Nekem mondjuk a régi Samsungomon 2 Android verzió frissítés volt, azóta nem kapott frissítést. Az A40 ahogy nézem 1 éves, ami annyira nem régi, de lehet Android 10 uán már nem kap új verziót. De tény, hogy az újabb telefonok több támogatást, frissítést kapnak.
14/17 A kérdező kommentje:
Már majdnem megvettem a Redmi Note 9S-t, de az utolsó pillantban észrevettem, hogy nincs NFC :((
2020. máj. 12. 13:25
16/17 A kérdező kommentje:
15: Nem írnak jó véleményeket róla :(
Egyébként hamarosan jön a Xiaomi Redmi Note 9, kb. 180 eurós áron.
Közben kikristályosodtak az elvárásaim (mondjuk nem túl magasak):
- 4G RAM
- Android 10
- NFC
- min. 64G tárhely
- 3,5 mm jack
A többi vagy nem érdekel (pl. kamera), vagy nem értek hozzá, azaz még nem tudom, mire jó, mit lehet kezdeni vele stb.
2020. máj. 13. 19:36
17/17 anonim válasza:
Ha használtan vásárolnál egy jó készüléket akkor szerintem sokkal jobban járnál, mert 75k ft-ért használtan olyan telefonokat is lehet kapni ami újonnan akár 130-40k Ft is lehet. Ebben az esetben én Samsungot ajánlanék. Mondjuk egy s9-et habár Android 10-nel ujjabb rendszerfrissites nem lesz, de még így is éveken keresztül egy támogatott stabil telefon marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!