Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám törölni a 15...

Hogyan tudnám törölni a 15 napos "ban"-t Steamen a közösségi piacról?

Figyelt kérdés
"Fiókodnak legalább 15 napja Steam Guard védelem alatt kell állnia. E korlátozás feloldásához... Be kell kapcsolnod a Steam Guardot a fiókodon. Kérjük, gondoskodj e-mail-címed hitelesítéséről, és a Steam Guard bekapcsolása után lépj be kétszer a fiókodba". Néztem régebbi kérdéseket de csak azt írták hogy nem lehet,akkor ez mi lenne? Hiába próbálok kilépni-vissza,nem tűnik el,esetleg valaki aki jobban ért hozzá,tudna segíteni?

2020. máj. 8. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Szövegértés nem megy? A Steam Guard mobil hitelesitőnek aktivnak kell lenni és 15 nap múlva használhatod újra a piacot. Nem tudom mit nem lehet ezen érteni...
2020. máj. 8. 15:55
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Te sehol semmilyen bannolást nem tudsz törölni, felülbírálni. Olvasd el hogy mit is ír, azt kell tenni. Ha várni, akkor várni.
2020. máj. 8. 15:59
 3/7 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló, Sikerült elolvasni hogy "E korlátozás feloldásához"? :D
2020. máj. 8. 16:36
 4/7 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló, nem ban hanem korlátozás, azért írtam idézőjelbe, az a baj hogy hiába csinálom amit ír, nem sikerül
2020. máj. 8. 16:38
 5/7 anonim ***** válasza:
13%
Van az a pénz amiért bármit meg tudsz venni. Érdeklődj Soros Györgynél.. ;)
2020. máj. 8. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Vársz 15 napot.
2020. máj. 9. 01:17
 7/7 anonim ***** válasza:
63%
Miután aktiválod a Steam Guardot, még 15 napig nem használhatod a piacot.
2020. máj. 12. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!