Mi baja lehet a laptopomnak?
Van egy kb 4 éves DELL laptopom.
Sokszor bekapcsolva hagyom és bekapcsol az alvó üzemmód rajta, és amikor megnyomok egy gombot rajta, hogy folytatnám a teendőmet, nem kapcsol vissza, akármit csinálok! Ilyenkor rádugom a töltőre, áramot kap és bevillan a kép, pedig nincs is lemerülve.
Miért csinálja ezt? Sok percem megy el ezzel, mire újra használhatom. Van ötletetek esetleg?
Az alvó módot részen a windows kezeli, de hardwer támogatása van.
Ez azt jelenti, hogy bármi gebasz van az alvó móddal, akkor nem jó a telepített driver a gépen. Hogy pontosan melyik driver nem jó, na azt senki nem tudja megmondani így. Az én asus laptopomon például az Intel Management Engine Interface kezeli.
Töltsd le az összes drivert a dell honlapjáról, és telepítsd őket. Talán megoldja. Sok esetben a microsoft felé leadott "univerzális" driver, amit a windows magától telepít, nem tudja pontosan kezelni a gép különleges nem szabványos sajátosságait.
Köszönöm a válaszokat!
Telepítgetni most nincs kedvem, de akkor használat után kikapcsolom, hátha ez segít rajta.
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy ki írja nekem a jobb alsó képernyő sarkába, hogy "Aktiválja a Windowst rendszert a gépházban"! Lehet, hogy ez okozza a gondot?
Nem érem el a srácot aki ezt nekem megtudná csinálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!