Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja lehet a laptopomnak?

Mi baja lehet a laptopomnak?

Figyelt kérdés

Van egy kb 4 éves DELL laptopom.

Sokszor bekapcsolva hagyom és bekapcsol az alvó üzemmód rajta, és amikor megnyomok egy gombot rajta, hogy folytatnám a teendőmet, nem kapcsol vissza, akármit csinálok! Ilyenkor rádugom a töltőre, áramot kap és bevillan a kép, pedig nincs is lemerülve.

Miért csinálja ezt? Sok percem megy el ezzel, mire újra használhatom. Van ötletetek esetleg?

2020. máj. 7. 23:13
 1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy túl sokat van akkor bekapcsolva. Kapcsold ki azért éjszakára legalább.
2020. máj. 7. 23:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Az alvó módot részen a windows kezeli, de hardwer támogatása van.

Ez azt jelenti, hogy bármi gebasz van az alvó móddal, akkor nem jó a telepített driver a gépen. Hogy pontosan melyik driver nem jó, na azt senki nem tudja megmondani így. Az én asus laptopomon például az Intel Management Engine Interface kezeli.

Töltsd le az összes drivert a dell honlapjáról, és telepítsd őket. Talán megoldja. Sok esetben a microsoft felé leadott "univerzális" driver, amit a windows magától telepít, nem tudja pontosan kezelni a gép különleges nem szabványos sajátosságait.

2020. máj. 7. 23:34
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Telepítgetni most nincs kedvem, de akkor használat után kikapcsolom, hátha ez segít rajta.

Ja azt elfelejtettem mondani, hogy ki írja nekem a jobb alsó képernyő sarkába, hogy "Aktiválja a Windowst rendszert a gépházban"! Lehet, hogy ez okozza a gondot?

Nem érem el a srácot aki ezt nekem megtudná csinálni..

2020. máj. 7. 23:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát lopott windowsnál kiírja azt, de nincs köze hozzá.
2020. máj. 8. 00:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Oks, köszönöm. :-)
2020. máj. 8. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!