Ha Twitch-en kaptam subgift-et, és sub lettel 1 hónapra, akkor én tovább tudom giftelni?
A sub gift (ajándék feliratkozás) csak a streamert támogatja. Fogalmam sincs honnan vetted, hogy te bármilyen pénzösszeget kapnál ezért :D
Ez simán egy támogatási lehetőség a sok közül, amivel a streamert lehet támogatni.
Plusz népszerűsíti is a csatornát azzal, hogy használhatod 1 hónapig az egyedi emótákat, és hogy kedvet kapjál a további csatorna támogatásra akár saját pénzből finanszírozott feliratkozással.
Ez egy sima marketing fogás a twitch részéről.
Szóval neked ebből semmilyen hasznod nincs, további sub gifteket oszthatsz ki darabonként 5 euróért bármikor bármilyen mennyiségben, függetlenül attól hogy sub vagy, vagy sem.
És bármikor feliratkozhatsz saját pénzből szintén 5 euróért havonta.
Még annyit hogy az #1 rosszul tudja, nem kell sub-nak lenni ahhoz, hogy sub giftet tudjál osztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!