Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha Twitch-en kaptam subgift-et...

Ha Twitch-en kaptam subgift-et, és sub lettel 1 hónapra, akkor én tovább tudom giftelni?

Figyelt kérdés
Tehát most kaptam gift-et és megjelent az adott csatornánál, hogy gift a sub. Na most ez pusztán at jelenti, hogy mivel sub vagyok tudok giftelni vagy azt, hogy mintha fel lenne töltve a számlám/bankkártyám és tovább tudom giftelni amit kaptam x ft összeget, hogy más is sub legyen? (Nem tudom mennyire érthető-e így amit akarok). Nincs se PayPalom, se bankkártyám srb. ezért kérdezem. Összegezve tehát:Tudok vagy csak lehetőségem van rá?
2020. máj. 7. 19:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha valaki sub, akkor van lehetősége tovább támogatni valakit azzal, hogy másoknak is előfizet. Tehát ez nem úgy működik, hogy te megkaptad tovább adod, hanem egy opció, hogy még több "pénzt" tudj adni az adott tartalomgyártónak
2020. júl. 16. 02:05
 2/2 anonim ***** válasza:

A sub gift (ajándék feliratkozás) csak a streamert támogatja. Fogalmam sincs honnan vetted, hogy te bármilyen pénzösszeget kapnál ezért :D

Ez simán egy támogatási lehetőség a sok közül, amivel a streamert lehet támogatni.

Plusz népszerűsíti is a csatornát azzal, hogy használhatod 1 hónapig az egyedi emótákat, és hogy kedvet kapjál a további csatorna támogatásra akár saját pénzből finanszírozott feliratkozással.

Ez egy sima marketing fogás a twitch részéről.

Szóval neked ebből semmilyen hasznod nincs, további sub gifteket oszthatsz ki darabonként 5 euróért bármikor bármilyen mennyiségben, függetlenül attól hogy sub vagy, vagy sem.

És bármikor feliratkozhatsz saját pénzből szintén 5 euróért havonta.

Még annyit hogy az #1 rosszul tudja, nem kell sub-nak lenni ahhoz, hogy sub giftet tudjál osztani.

2020. júl. 17. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!