Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Skype-on, ha új partnert...

Skype-on, ha új partnert szeretnék felvenni, akkor miután hozzáadtam, rá is kell írnom, vagy látja, hogy hozzáadtam?

Figyelt kérdés
Nem használtam eddig a skype-ot, szóval nem tudom, de a közeljövőben szükségem van rá és volt aki azt mondta, hogy elég, ha hozzáadom, akkor látni fogja, hogy felvettem, de van, aki azt mondja, hogy rá is kell írnom, ha hozáadtam, hogy lássa, hogy felvettem a partnerlistámra. Az egyik tanárunkkal lenne majd skype megbeszélésünk, de nagyon nem vagyok otthon a skype-ban, mert sosem használtam még.

2020. máj. 7. 15:22
 1/2 Mr. V. ***** válasza:
100%
Hozzáadásnál egy 250 körüli karakterszámú üzenet küldésére van mód, azaz módosítható a "szeretném felvenni..." szöveg, így be is lehet mutatkozni, ami megkönnyíti az elfogadást, ha tudja ki van a túloldalon. Tehát ez már maga a "rá írás". Ha a sablonüzenet vagy a módosított üzenet nem megy el, addig a másik fél nincs felvéve.
2020. máj. 7. 18:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2020. máj. 9. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!