Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért állt át a Google magyar...

Miért állt át a Google magyar nyelvre?

Figyelt kérdés

Angliában élek, itt vettem laptopot. A billentyűzetkiosztást magyarul használom, a Google-t viszont jobb szeretem angolul, mégis, az egyik frisítés után átállt magyar nyelvűre.

Mivel a barátom nem beszél és ért magyarul, így zavaró sokszor, mert nem talál meg dolgokat.

2020. máj. 6. 14:33
 1/2 Mr. V. ***** válasza:

A google egy kereső, amit böngészőben lehet használni, tehát egy szimpla weblap. Mi köze bármilyen frissítéshez, illetve ha tudod, hogy egy frissítés a hibás, miért nem törlöd???

Amúgy ha be vagy lépve google fiókba (pl. gmail, tube, ...), akkor a keresőoldalon jobb felső sarokban szerepel egy "Beállítások" szöveg. Ha arra kattintasz, nyelvet, találati országot, megjelenített darabszámot, stb. is be tudsz állítani. Elképzelhető, hogy eddig nem voltál belépve, de most igen és mondjuk a regnél magyarnak írtad magad. Ám ha be vagy lépve és belépve is marad, akkor a gmail leveleidhez is hozzáfér a barátod, tehát célszerű kilépni és akkor az IP alaján nézi az országot és aszerint ad nyelvet és találatot.

2020. máj. 6. 15:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Csak az érdekel, miért állt át. Természetesen tudom használni a beállításokat. Nincs titkunk egymás előtt, ő pedig más levelezőrendszert használ.
2020. máj. 6. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!