Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehetséges így a VideoRam...

Lehetséges így a VideoRam növelése?

Figyelt kérdés

Van egy laptopom?

Intel Pentium N3700

Intel HD 405

4GB Ram

500 GB HDD

Azt írja a dxdiag-ban hogy:

[link]

tehát elviekben van 2GB a kártyán de 128MB van dedikáltan. Több videóban is mutatják hogy 512MB vagy akár 1GB-ra is növelhető a következő képp:

https://www.youtube.com/watch?v=aNh0YT3qtjE

Ez valóban lehetséges??

Előre köszönöm a válaszokat

2020. máj. 6. 12:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nincs dedikált videómemória, mivel ebben a lapban csak integrált gpu van, a dxdiag nem ír semmi használható dolgot.

Felesleges bármit is állítgatni.

2020. máj. 6. 13:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek amikor azt írtam "dedikáltan", "integráltan"-ra gondoltam csak elgondolkoztam túlságosan...
2020. máj. 6. 13:50
 3/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

#2 jo es akkor mi is van? 2gb ot tud hasznalni az osztott memoriabol

mi a gond?

melyik jatekkal szeretnel jatszani?

vagy milyen programrol van szo?

Harmat gyenge a proci es az IGP is vagyis mindegy hogy sikerulne e bejelolnod "dedicated" re 1GB ot vagy 2GB ot is

a teljesitmenyen ez egyaltalan semmit se valtozatatna

a jatekok amik emiatt nem indulnak el mas modon kell ezt megkerulnod, fix el patchel stb.

Vagy pedig sehogysem indulnak el vele ugysem, mivel nem megfelelo ez az IGP hozzajuk, lenyegeben valoszinu azert mert gyenge es regi

2020. máj. 6. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!