Miért írja ki a Minecraft, hogy modolt? Többi lejjebb.
Figyelt kérdés
Az 1.15.2-es verziónál tapasztaltam először, hogy odaírja a bal alsó sarkába a verzió mellé zárjójelben, hogy Modolt. Korávban nem láttam. Továbbá az ablak tetején csillag karaktert is rak oda, úgyhogy valahogy így néz ki: Minecraft* 1.15.2
Hogyan lehet ez? Valami technikai változtatás, amivel meglepett minket a Mojang és nem kell vele foglalkozni vagy valami hiba? Az egyik barátom haragszik is azt állítva, hogy emiatt nem fut nála a minecraft (max csak 10 fps-sel vagy annyival se :/), amikor minden más megy rendesen, más játékok is.
Azért modolt, mert modolt. Nem biztos, hogy kifejezetten content modok, lehet hogy csak beállítások. Például asszem a Tlauncher-rel skin-t is be tudsz állítani. És ehhez kell valami a játékon belül, ami lehetővé teszi. Általában amúgy content modot nem tartalmaz, főleg amiatt, hogy a Tlauncher frissíti a játékot is. Ha pedig az új verzióval inkompatibilis mod lenne benne, az egy öngól lenne az egésznek. Szóval ne foglalkozz vele! :)
2020. máj. 6. 21:44
4/9 A kérdező kommentje:
megpróbálom másik launcherrel. És a haveromnak is mondom, hátha kiderül, hogy mi a baj
2020. máj. 7. 10:11
5/9 A kérdező kommentje:
Shiginima launcher nem írja, hogy modolt, ott nincs bent ilyen "bénaság".
De még várok válaszokat :)
2020. máj. 12. 13:04
6/9 anonim válasza:
És ott is lehet beállítani skin-t? Amúgy mint említettem, az nem "bénaság". :D Nyilván nem tartalmaz olyan modot, ami egy frissítés után kompatibilitási gondokat okoz, tehát csak hozzátesz a játékhoz, nem elvesz belőle.
2020. máj. 12. 13:35
7/9 A kérdező kommentje:
igen #6, nem bénaság, csak frusztált állapotban voltam az előbb. De egy kis megoldást szeretnék keresni a laggcsökkentésre, mert a haverom akar már májnkráftozni.
2020. máj. 12. 15:12
8/9 A kérdező kommentje:
egyébként OptiFinet rakok be, akkor is írja, hogy modolt. De attól egyikünknek sem szokott kifagyni.
Haveromnak lett új gépe, és nem cseszekedik neki sem.
2020. aug. 25. 23:03
9/9 anonim válasza:
Nézd csak: "OptiFine is a Minecraft optimization mod." Tehát nem kell csodálkozni. (Sem azon, hogy jobban megy, sem azon, hogy modolt.) :D De a lényeg, hogy működik. Jó játékot! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!