Az 5.1-es számítógép hangfalat bármelyik szgéphez lehet csatlakoztatni vagy ez hangkártya függő?
Szeretnék venni egy közepes minőségű 5.1-es számítógépes hangfalszettet, de nem tudom hogy a gépem alkalmas e rá. Ez hangkártyafüggő dolog, vagy a direkt számítógépekhez fejlesztett hangfalszettekkel nincs ilyen gond?
Köszönöm a válaszokat előre is!
az 5.1 az 5.1
azt bármire rá lehet kötni, amihez van csatlakozó...
még mp3 lejátszót is
olyan hogy gépre fejlesztett 5.1 nincs
azt nézd meg, hogy a handkártyán hány jack KIMENET van.. ha 3(mikrofon, analóg, hangszóró) akkor venni kellene egy 5.1eset
ha 5(első, hátsó, mély, mikrofon, analóg) akkor jó
hopsz... én is hülye vagyok... kimenet erre leírom mindet
szal amit írtam az az összes
Három kimenet az akkor egy! A rózsaszín mikrofon, a kék pedig bemenet digitalizáláshoz például. Tehát neked csak zöld van. Elosztóval rá tudsz kötni 170 hangfalat is, csak azok szar minőségűek. 3,5-es jack elosztó, 200 forint, de tökmindegy hol veszed rossz minőségű az összes. Nekem el van osztva, 7.1-es hangkártyám van, de 15 hangfal van rádugva, nem szabad hozzányúlnom, mert tuti, hogy valahol nem érintkezik rendesen.
vegyél egy hangkártyát, ha már hangfalat is veszel, mellé még egy pár ezer nem figyel be.
Dyras 5.1 -es hangfalrendszer nagyon szép hangja van és hangos is pedig csak RMS(Leadott valós teljesítmény) 45-50 Watt.
10-12.000 forintért megúszod házimozihoz készült ezért a Jack-Rca kábel helyett veszel egy Jack-Jack kábelt 3 Db-ot kb 500 forint. Azt szólhat.
Ál 5.1 és sima 5.1 is van rajta. Olcsó kategóriában nagyon jó tudom ajánlani Tecsóba is be tudod szerválni.
Ha 3 ki vagy bemenet van a hangkártyádon, akkor általában át lehet állitani 5.1 hangzásra, csak igy lemondasz a mikrofon és a line-in bemenetekről.
Nézd meg a hangkártyád beállitásainál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!