Elloptál a Steam accaountom, hogy tudom visszaszerezni?
Figyelt kérdés
Az öcsém megadta egy ilyen "free skins" hacker oldalr, és beléptek az accomba, és nem tusok visszalépni,jelszót és emailt is változtattam, de nem tusok visszalépni, pedig nagyon kéne.2020. máj. 4. 19:16
1/7 anonim válasza:
a jelszavunk senkinek nem adjuk meg, még az öcsénknek sem.
írni kell a steam supportnak és talán tudnak valamit tenni, más esély nincs.
2/7 A kérdező kommentje:
Hol és hogyan tudok irni a Steam Supportnak?
2020. máj. 4. 20:50
3/7 anonim válasza:
Nem kell neked annyira ez az acc, ha arra életképtelen vagy, hogy megtalált a support gombot.
Miért tudja az öcséd a jelszavad amúgy? Sosem értettem ezt amikor a fél csalás használ egy accot
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rohadt értelmes válaszokat, jár a taps
2020. máj. 6. 10:09
6/7 anonim válasza:
Milyen választ vársz még?
Megkaptad, hogy írj a supportnak. Mondjuk biztos nagyon érdeklni majd őket,hogy az öcséd kvázi odaadta az accot egy idegennek
7/7 anonim válasza:
#3 Így lesz majd a barátnőjével is, az egész család használhatja. Game accountot, barátnőt kölcsön nem adunk, igen, még testvérnek se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!