Ez a laptop azon kívül hogy ki törölném vele a se. Em mi re jo?
Intel pentium CPU n3540 @ 2.16GHz 4gb RAM Intel HD grapics
Lenovo g50
semmi nem megy rajta rengetek gépem volt már de ez XD áhh cs 1.6 offline 60 plusz fps online 40 semmi mod nincs a szerveren az eredeti map meg minden NFS most wanted akad játszhatatlan pedig nincs nagy gépigénye se XD
"Netezés, filmek, zene, régi játékra jó lehet, a többit az adott alkalmazás hardverigénye dönti el. Oda ajánlott, ahol a mobilitás és az alacsony fogyasztás a legfontosabb, a teljesítmény másodlagos."
Egy másik kérdésből ollóztam, teljesen egyetértek a szerzővel.
Van, ahol a két kezüket is összetennék egy ilyen laptopért - pláne az otthon tanulók, dolgozók körében.
120000 Ft - amibe ez a laptop fénykorában került (használtan ~60000 Ft-ért adják el) - nem terem minden bokorban, van aki megdolgozott ezért.
tipikus egyből be kell szólni ezt a laptopot nem vettem csak úgy találtam itthon a szekrényben nem használta és még jön az új gépem gondoltam nosztalgiázok kicsit retro game-el és nem valami 2020 as játékot akartam és nem is azt írtam ezrét nem értem a támadást
NFS Minimális gépigény:
CPU:1.4 GHz or faster
RAM:256 MB or more
Video card with 32 MB or more memory and one of these chipsets is required: ATI Radeon 7500 or greater
DX: DirectX 9.0c DX: DirectX 9.0c
cs 1.6
CPU: 500 mhz processor
RAM: 96mb ram
GPU: 16mb video card
Windows XP
Telepitsd újra a gépet, lezúzva mindent róla, és utána jobb lesz.
CS 1.6 menni fog (de 60-70 FPS-nél tényleg ne várj többet egy integrált vga-tol)
NFSU2 és NFSMW menni fognak, na de NEM fullon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!