Mit gondoltok ezzel a konfiggal elfog futni a nfs heat? Videó kari:gtx1660 Proci i5 9600k Ram 32gb Táp 750w hydro g
Szellemi sérülteknek:
Google - nfl heat gépigény
El, az már más kérdés hogy milyen felbontáson, milyen grafikai beállításokkal, illetve mekkora FPS a cél.
Az viszont örök kérdés marad, hogy miért vettél 750W-os tápot egy olyan vas alá, ami 250-300W-ot eszik max.
1.hozzá szólónak:nem kértem fikázást
2 hozzá szólónak : azért vettem ekkora tápot mert majd még akarom tuningolni a gépet és biztos akartam lenni benne hogy majd akkor sem lesz vele gond.
Tuningolni? Egy kimaxolt, tuningolt korabeli gép sem igazán fog 500W-nál többet felvenni !játék! alatt, lásd:
Kimaxolt:
- 2080 Ti: plafon 300W
- I9-9900k @ 5.2GHz: plafon 100W
A felesleges plusz kiadás helyett költhettél volna másik, jobb hardverre (RAM/alaplap/GPU).
I5 9600K: létezik IGP nélküli i5 9600KF olcsóbban.(-10k)
32gb: nem max 16gb használnak, hanem még ennyit se.(-20k)
Fsp hydro g 750w: 500/550w-nál nagyobb fölösleges, a te konfigod 350w-ot még tuningolva se fogyaszt.(-10k)
Összegzés: a veszteséged min 40k csak ennél a 3 alkatrásznél.
Még ebbe is bele lehetne kötni, de hagyjuk, röviden annyi, hogy felesleges pénz repült az ablakon.
~Písz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!