Ezt a számítógépet ps 2-re betudnám üzletelni? CPU:2,4 Ghz Intel Celeron RAM:768 Mb Videkártya:geforce fc 5200 128 mb videomemoria, Os:windows xp proffessional
Figyelt kérdés
vagy milyen konzolra lehet még, hülyék ne irjanak vagyis ilyeneket hogy ps 1-re meg ilyenek!!!!2010. júl. 28. 19:16
1/8 anonim válasza:
Szerintem simán kaphatnál érte egyet. :) Nem olyan nagy dolog ma már egy ps2. Néha el lehet kapni nagyon olcsón boltokban. (20ezer) És az új. Szóval... De a használt géppel vigyázni kell. Nem igazán érdemes használt konzolt üzletelni. Sokat úgy adnak tovább, hogy ki van a fej.
2/8 anonim válasza:
De psp-t szerintem már nem kapnál érte. (még az előző h.sz.-hoz)
3/8 anonim válasza:
dehhogy ez a gép jó esetben 7000 ret ér egy átlag ps2 meg kb 20k
4/8 A kérdező kommentje:
a harmadik válaszolónak 7ezer forint talán egy pentium 3 de ez 15000-ért vettem
2010. júl. 29. 08:54
5/8 anonim válasza:
Ez nem ér többet 10k-nál, lényegtelen mennyiért vetted, de mivel használt és régi, ezért teljesen használhatlan annak, akinek van ps2-je, mivel ő valószínűleg játékra használná, amire ez a gép alkalmatlan.
6/8 A kérdező kommentje:
de van aki netezésre használja,és annak megér szerintem annyit!
2010. júl. 29. 17:37
7/8 anonim válasza:
én 10 000 nél többet nem adnék érte. Szar gépe manapság mindenkinek van amivel netezhet de sp2 amire rengeteg játék készült és telepíteni se kell az azért sokkal jobb
8/8 A kérdező kommentje:
vagyis uyértemhogy valaki zenére használja meg kirni filmeket
2010. aug. 1. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!