Kicseréltem az akkumulátort egy Lenovo laptopban. Cseréhez szét kellett szedni a gépet?
Figyelt kérdés
Vagy szétszedés közben megsértettem az alaplapon, vagy az új akksi ami egy utángyártott darab, elrontotta a gépet. Összeszerelés után 5 percig jól működött de utána elromlott. Az első 10 másodperc ismétlődik folyamatosan ami bekapcsoláskor szokott menni. A feliratot kiírja, hogy lenovo, állna fel a rendszer és újból kezdi a felirattal. Mi lehet a baja, okozhat ilyet egy akksi vagy tuti megsértettem valamit az alaplapon?2020. máj. 1. 22:22
1/3 anonim válasza:
Beépített akku volt? És te szétszedted a gépet? Valószínűleg az alaplap vagy a merevlemez.
2/3 A kérdező kommentje:
Beépített volt, tehát nem egy kívűlről cserélhető akksi. Szétszedtem kicséltem a megfelelő módon és ez lett :)
2020. máj. 2. 07:49
3/3 anonim válasza:
Szervizben meg tudják javítani, semmit nem ír ki BIOS-ban sem? Nagyon úgy tűnik, hogy alaplap. De nem két forint, azt ugye tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!