Szilágyi Dávid kérdése:
4k 60 Hz TV vagy 1440p 144 Hz monitor?
Figyelt kérdés
Van egy Xbox one x-em és szeretném lecserélni a meglévő TVm, de nem tudom melyik lenne a jobb. A 4ks tv vagy a gamer monitor. Vagy szoba jöhet 4ks monitor is. A lényeg hogy az xbox one xbol a legjobb képet tudjam kisajtolni a keretemen belül. 200 ezer a keret. Melyik lenne a jobb? Miket ajánlanátok?2020. máj. 1. 21:08
1/3 Közveszélyes Kontár válasza:
ennyi infobol a 144(0) jobb
vegulis az nem FHD hanem 2K
2/3 anonim válasza:
Konzolhoz szerintem midndig jobb a TV, a One X pedig tudja a 4K-t így egy 4K tévén kapnád a legjobb képminőséget véleményem szerint. A 144 Hz monitor konzoloknál nem sokat ér, ez inkább olyan bivaly erős PC-hez ajánlott, ami képes tartani játékoknál ezt a képfrissítést, tehát hozná a 140-150 fps-t a legtöbb játéknál. A 4K TV a nyerőbb szerintem.
3/3 anonim válasza:
A konzolok ráadásul lockolva vannak 60hz-ra úgy tudom, de hozzáértőbbek majd kijavítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!