Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Legördülő füleknél miért megy...

Legördülő füleknél miért megy le "magától" a fül lehetőségei?

Figyelt kérdés

Olyan problémám van, hogy ahol vannak bizonyos legördülő fülek, ott kattintás és kiválasztás után fogja magát, és lemegy a legalsó opcióra? Olyan mintha görgővel vagy a lefele nyíllal nyomnám folyamatosan, hogy lefelé menjen, pedig nem. Beragadva nincs billentyű. Vezeték nélküli billentyűzetem és egerem van, teszteltem elem nélkül is, újraindítás megvolt, többször is.

Viszont sejtésem szerint lehet rá billentyűkombináció (a google nem volt a barátom), mert bekapcsolás után játszott kicsit a gyerek a bill.-zettel. Valaki tud valami okosat mondani ez ügyben?

Köszönöm!

2020. ápr. 28. 16:40
 1/2 anonim ***** válasza:
"End" billentyű tuti nem?
2020. ápr. 28. 17:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Átnyomkodtam mindet, nem érzékeltem, valamint a képernyő bill. sem mutatja. Meg ugye fura, hogy kivett elemnél is csinálja.
2020. ápr. 29. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!